txt

Den Tekniske Kocken 2

Den Tekniske Kocken 2 är en ny faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson, förklarar vad som händer när vi lagar mat. Denna bok följer upp och kompletterar tekniken som beskrivs i författarnas förra bok, den tvåfaldigt prisbelönta boken DEN TEKNISKE KOCKEN. Boken vann priser både i Årets Svenska Måltidslitteratur samt i Gourmand World Cookbook Awards.

Beställ Tekniske Kocken 2 från Bokus

Den Tekniske Kocken

Ettan eller Den Tekniske Kocken är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket.

Beställ Den Tekniske Kocken från Bokus

Resmål Stockholm

Resmål Stockholm är en uppskattad bok i ett härligt coffetable format, gastronomiska resmål i Stockholm helt enkelt, finns kvar!

Beställ Resmål Stockholm från Bokus

Resmål Sverige

Resmål Sverige med Kjell Bergqvist är en storsäljare!
Här berättar Kjelle om sina inspelningar runt om i Sverige och samtidigt inmundigas goda saker på favoritställen runt om i landet.

Maila chef@rikardnilsson.com för inköp och förbokning.

Mina viner i Alsace och Mina viner i Napa Valley

Mina viner i Alsace och Mina viner i Napa Valley är två unika coffeetable böcker med fantastiska bilder och berättelser. Det generösa formatet ger läsaren känslan av att faktiskt befinna sig på ort och ställe.

Man kan nästan känna doften av vinerna och insupa Alsace’ och Napa Valley’s unika karaktär. I Alsace produceras några av världens mest fantastiska vita viner. I Napa och Alsace produceras några av de absolut bästa vinerna i världen i böckerna berättar författaren och fotografen Kurt-Inge Eklund om sina upplevelser och känslor för vinet, maten, människorna och byarna. intressanta vingårdar, charmiga byar, utsökta restauranger och två komfortabla hotell beskrivs ur ett högst personligt och underhållande perspektiv.

Rikard Nilsson, en av våra bästa svenska kockar, har gjort spännande recept på rätter som passar till viner från Alsace och Napa. Muscat, Riesling, Pinot Gris, Gewurztraminer och Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Chardonnay har matchats med mat med svenska förtecken.

Beställ Mina viner i Napa Valley från Bokus
Beställ My wines in Alsace (engelsk version) från Bokus
Beställ My wines in Napa Valley (engelsk version) från Bokus

Dessa kan även beställas direkt från hemsidan www.kurtinge.com