Namnet på Twitterkocken, en het potatis!

Publicerat 15 Feb i Personligt

Det är ju bra att man vänder och vrider på saker ibland!
Jag tycker inte att det är mer än rätt att ni får vara med och tycka till om namnet, så kom med förslag! Lägg in förslag som kommentarer, så håller vi debatten  vid liv! Mitt förslag är  ”Twitterkocken” (var 14:e dag) och när det är final blir det ”Årets Twitterkock” Sätt igång med förslag! Vi har bara några dagar på oss att bestämma!

En annan lite reflektion som jag gärna vill förtydliga är att denna tävlingen har mycket ”högt i tak” vilket innebär att en stor del glädje är en bra ingrediens i recepten samt en skvätt kärlek:) Det är inte VM för proffs utan lite här för oss I ”Bubblan” men vem vet det kanske kan bli en lite större sak framöver!?

Glöm inte att era bidrag skall vara hos mig senast på Torsdag kväll 24.00 Recept och bild!

Lycka till alla! Och till slut vad skall vi döpa kocken till!?

 • Ulf Blomqvist

  OM det (Twitterkocken, Årets Twitterkock) ska ändras så tänk innovativt. Chef (eng, fr) har inte riktigt samma innebörd när man läser på svenska....

  En rolig variant är Årets kock SM (dvs inte kock-SM) där SM står för Sociala Medier

  En annan variant är att använda bubblan på något sätt....
  /@powerlapp aka Ulf

 • Titta! Nu ser man att man kan kommentera! Bra tycker jag. :)

  Som redan nämnt på twitter:
  Var rädd om vårt fina språk. Använd inte engelska uttyck till en skandinavisk publik - hellre något norskt eller danskt ord om inte det svenska dyger.
  Om man vill försvenska Twitterkock lite mer, och undgå missförstånd från eventuella utrikiska läsare kanske Kvitterkock är bra?

 • rickmacone

  Det är noterat! :)

blog comments powered by Disqus