Ojdå! Jag har startat en blogg!?

Publicerat 28 Jan i Nyheter

Jag som sa att jag inte skulle börja blogga! Har inte tid med det, sa jag och det stämmer väl fortfarande. Jag hade länge tittat på lite lika lösningar för min hemsida och många vurmade för WordPress, men då kände jag att ”då måste jag ju börja blogga” och det vill jag inte. Det gick en tid och rätt som det var ock jag kontakt med Jesper Wallergren också känd som @entapir på Twitter, han fick mig på andra tankat och visade lite nya lösningar som man kunde använda, för jag ville ju ha min företagspresentation kvar, men också en lite mer levande del där jag kunde lägga upp en massa saker som händer på Twitter. Ja, jag gillar verkligen det där lilla formatet och har väl varit igång ett knappt halvår. Den jag måste ge en eloge för att jag kom igång med Twitter är min son Axel Nilsson @axelnilsson som introducerade mig till Twitter och Sociala Medier. Den som rutschade ut mig bland sina wänner var Christina Stielli, @stielli, hon skall ha ett stort Tack för att  hon introducerade mig till sina ”kwittrare” Stort Tack Christina!

Okej, nu fick ni en liten bakgrund till hur det hela gick till och Voila! Här är resultatet!
En ny lite mer levande sajt! Med ett nytt tillägg nämligen ”Öppet Kök” längst upp till höger hittar ni den avdelningen. Öppet Kök är i ett beta stadie och kommer och vara så ett bra tag tills jag hittat formerna för den. Tanken med ”Öppet Kök” är just som det låter här kommer bla #wtr ”WeeklyTwitterRecipes” att ligga för uppladdning, #wtr är mitt högst personliga veckobrev i första hand är till de som följer mig på Twitter, så gör ni inte det nu så… gör det så fixar sig resten:)

Det kommer lite tävlingar löpande, det går att ventilera massa ”goa grejer” och så småningom lite mer än så. Hemliga trevligheter löpande, vi får se hur kreativ jag blir.
Det skall nu understrykas att jag fortfarande inte kommer att ”blogga” okejdå, kanske ibland men det kommer aldrig bli sådär präktigt och pretentiöst utan lite mer ”skönt” så att säga. Det jag däremot kommer att fortsätta med är Mitt lilla veckobrev #wtr som kommer ut varje fredag;)
Här nedan finns en liten ambitionsförklaring till #wtr som också gäller ”Öppet Kök” även om det är lite mer offentligt.

Ni kan absolut inte förvänta er några stordåd i
rent journalistiska banor, inte heller någon
språkspecialist, det kommer bli massor av
stavgoof ’s, syftningsfel,
särskrivnings_problem…;-)
Och annat i språket, helt Oops lixom. Det får ni
leva med.

Jag är bra på mat och närliggande område,
älskar musik, teknik, vin, och är socialt
normalbegåvad. Ni kan förvänta er några recept
och sen får vi se vad mer det kan komma.
Detta dokument är ingen officiell handling utan
en högst ”privat angelägenhet från mig till er” och
de som blir mina vänner i denna helt fantastiska
miljö, som jag känner att vi bara nosat på. Vilka
möjligheter!

Jag kommer skriva personligt vilket innebär att
ni mycket väl kan hamna i texten på ett snällt och
trevligt sätt, under samma förutsättning tillbaka:-)

Ni får gärna invitera era kompisar till #oppetkok, keep it cooking!
Ja, lite så gällande ”Öppet kök”
Mycket välkomna!
R:-)

blog comments powered by Disqus